Gaatze Bosma boeken? Boek Gaatze Bosma via zijn officiële website

Home/Gaatze Bosma boeken? Boek Gaatze Bosma via zijn officiële website
Gaatze Bosma boeken? Boek Gaatze Bosma via zijn officiële website 2024-01-29T14:44:39+01:00

Gaatze Bosma Boeken?

Je boekt Gaatze Bosma natuurlijk via zijn officiële website. Gaatze is een zeer complete en gezellige zanger en gaat er helemaal voor. Hij zorgt voor de leukste feestjes door heel Nederland. Ben je op zoek naar de perfecte invulling voor je bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement/feestavond?

Vul hieronder het formulier zo volledig mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.


Prijsindicatie

Tijdsduur: 30 minuten tot avondvullend
Geluid: inc. geluid tot 150*
Prijs: €895,- excl. 9% BTW

* Geluid tot 750 tegen meerprijs mogelijk

Wilt u direct Gaatze Bosma boeken?

Bel dan naar: 06 40 23 11 66.

Boekingsformulier:

Naam:

E-mail:

Telefoon:

Datum evenement:

Plaats evenement:

Soort evenement:
CaféZaalFeesttentBuitenpodiumInclusief geluidExclusief geluid (inprikken)

Omschrijving:

 

 

 

Gaatze Bosma Boeken

Biografie Gaatze Bosma

Op 19 mei 1995 werd Gaatze Bosma geboren en groeide op in het gezin van Ale en Grietje Bosma. Zijn moeder had samen met haar familie een Mode/Warenhuis en Babyspeciaalzaak in het hartje van “De Westereen”. Gaatze kreeg later de beschikking over het magazijn om daar een oefenruimte te creëren. Tijdens modeshows in de winkel vulde Gaatze als kleine jongen de pauzes met liedjes van “André van Duin”. Gehuld in een lange lederen jas, pothelm en een bril playbackte deze entertainer “Willempie”, “Het Pizza lied” en vele andere klassiekers.

Geen verjaardagsfeest of bruiloft ging voorbij zonder dat Gaatze op het podium verscheen. Hij speelde ook sketches van “Lytse Teake” na. Gaatze vertelt: “Ik had een dubbel-cd van Teake en leerde de sketches uit mijn hoofd. Ik had toen nog geen idee waar de sketches over gingen, maar de mensen moesten erom lachen als ik het vertelde, en daar ging het om.”

Vanaf zijn 8e jaar kreeg hij gitaarles van “De Kast”-gitarist “Peter van der Ploeg”, een ervaren rot in het vak die Gaatze ook tot zingen bracht.

 

Boekingen Gaatze Bosma

“In 2012 waren alle camera’s gericht op “De Westereen”. In die schijnwerpers stond plotseling een 16-jarig talent: Gaatze Bosma uit “De Westereen”. Tijdens de finale mocht Gaatze zich nogmaals voor de Friese omroep presenteren. Gaatze veroverde de harten van velen, een talent met toekomst! “Doch it foar dyn doarp” vormde een prachtige opstap naar het toneel van “it Moat Kinne”. In de jubileumvoorstelling van het muzikale theaterspektakel “Johnny Cash” nam Gaatze op overtuigende wijze de rol van “Elvis Presley” voor zijn rekening.

Januari 2015 was voor Gaatze de maand van zijn nationale tv-debuut met een opvallende auditie bij het tv-programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Hierdoor kwam de carrière van deze jonge zanger in een stroomversnelling met veel optredens door heel het land. Ook tekende Gaatze die maand een contract bij “BME Bookings”. Na één jaar onder de vleugels van Fokko Dam en Arie Kuipers te hebben gezeten, verscheen op 18 februari 2016 zijn tweetalige debuutsingle “De laatste/De lêste”, geschreven door Arie Kuipers en opgenomen in de PH Studio Witmarsum. Hiermee zette Gaatze voet aan vaste wal in de muziekindustrie. De Nederlandstalige uitvoering kwam kort na de release al binnen in verschillende hitlijsten en bereikte zelfs een nr.1 positie in de top 25 van “Holland FM”.

Na “De lêste” nu de “Earste”. Op 29 juni verscheen de tweede single van Gaatze: “Earste trein nei Starum”, een vlot en verfrissend Friestalig zomernummer. Als tweede track op de single staat een happy hardcore remix van “De lêste”, gemaakt door “De Doelleazen”, een in Friesland wereldberoemde dj-act.